Elten 2 - betatesty
Wróć do Archiwum Eltena#3061 matius
Pewna ciekawa rzecz. Jeśli pobieracie instalacje i wciśniecie F12. Elten restartuje pobieranie i pobiera od nowa. Jeśli tak zrobicie, po mimo tego, że pasek się skończył i dacie enter, aby się zaktualizował, to Elten się zamyka i tyle. Tylko jeśli nic nie robimy z programem przy pobieraniu, pobierze się prawidłowo i zaktualizuje.
#3062 matius
Już mogę ztwierdzić, że budowa menu mi się podoba. Youtube i pliki są w dodatkach. :)
#3063 lukaszenka
Szkoda, że chociaż nie pozostawiono możliwości wpisania adresu url ręcznie.
#3064 monstricek
Tak, to, akurat, było przydatne.
#3065 pates
ja bym jeszcze programy i nażędzia wrzucił do dodatków.
#3066 Paulinux
Narzędzia na pewno nie, bo zarządzanie programem nie jest dodatkiem! Ale speedtest można na przykład przerzucić
#3067 pates
zarządzanie by było np w ustawieniach
#3068 jamajka
Też się zgadzam z tym wpisaniem ręcznie url, po coś jednak był odtwarzacz tego wszystkiego pisany, to można go zostawić gdzieś koło yt
#3069 jamajka
Mam taki niefajny kłopot, może już wcześniej był, a ja zapomniałam, w każdym razie, jak jesteśmy w jakimś wątku i używamy skrótu shift i f2, żeby co innego zrobić przez meni, to jak wrócimy do wątku, to potrafi nam wrócić na jego początek, co, przy dyskusji, jest troszkę wnerwiające, także polecam zerknięciu.
#3070 Paulinux
To już chyba dawno było. A ja mam jeszcze inny problem.
Zacznijcie pisać sobie na przykład notatkę, bo nie we wszystkich miejscach to działa, wciśnijcie menu start, tak jakbyście chcieli coś uruchomić, a potem escape tak, jakbyście się rozmyślili. Cała treść pójdzie w zapomnienie, gdyż Elten escape weźmie sobie do serca.
#3071 magmar Konto zarchiwizowane
WItajcie.
Nie wiem czy to pytanie padło wcześniej. Czy da się przywrócić w becie dźwięk nadchodzącej wiadomości. Może jestem nienormalna, ale z tego powodu wróciłam do starej wersji.
#3072 lukasz1993258
Ale jest dźwięk nadchodzących wiadomości.
#3073 magmar Konto zarchiwizowane
taki sam jak w wersji 2,285? To dla mnie bardzo istotne. Wiem, trzeba być dziwakiem, żeby uzależniać instalację wersji beta od takiej bzdury, ale... tak mam.
#3074 lukasz1993258
jak taki sam?, to nie masz każdego dźwięku innego na powiadomienia?
#3075 magmar Konto zarchiwizowane
Nie mam żadnego.
#3076 pajper
@magmar to zacznijmy kolejno...
Jakiego tematu dźwiękowego używasz?
Jaki to system?
Czy są powiadomienia np. o nowych wpisach w śledzonych wątkach?
Wyślij wiadomość sama do siebie, coś się stanie?
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#3077 lukasz1993258
Masz wustawieniach włończone tematy dźwiękowe?
#3078 magmar Konto zarchiwizowane
CHodzi mi o temat dźwiękowy standardowy ten, który był domyślnie ustawiony w starszych wersjach ELtena. Używam windowsa 7.
Jak otrzymuję wiadomość nie słyszę dźwięku w ogóle.
#3079 pajper
A czy jest komunikat głosowy? Czy kompletna cisza?
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#3080 magmar Konto zarchiwizowane
Komunikat głosowy.