w najnowszej becie nie mówi nowy przy postach, zmiana na gorsze jak dla mnie.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
A kiedy Ci mówiło nowy przy postach?
Happy hacking
2019-03-09 16:36
Archived
ps znowu prześadłem się na betę, by sprawdzić, czy głosowe rzeczy działają, i klapa. dalej nie działa Paiperze proszę, czy mugł byś zerknąć? wyśle raport
Mam pytanie, czy uwas po wydaniu najnowszej bety działa wam nagrywanie postów?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
zawsze mówiło nowy przy nieprzeczytanych w wątkach przy zaznaczeniu wątku
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
A teraz jest tylko dźwięk.
Bo to nowość.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
jaki dźwięk?, ja go nie słysze
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Jest dodatkowy dźwięk na nowych tematach.
BTW Jest 12 a elten działa ha ha ha.
ano jeszcze działa
Niezbyt jestem za tym. Powinna być możliwość wyboru w menu interface, bo jeśli ktoś wyciszy temat nie będzie wiedział.
pajper — Post 2815 of 3240
2019-05-19 00:38
1 like
Po dłuuuugim czasie... pojawiła się beta 28. Prócz zmian pod maską, jak obsługa JSON (wreszcie) i przepisany system połączeń z serwerem, najważniejszy jest zupełnie nowy agent. Mówiąc zupełnie nowy, mam na myśli zupełnie nowy - ze starego nie skopiowałem ani linijki kodu. A i pojawił się nowy język - francuski z tłumaczenia Julitki.
#StandWithUkraine Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
pajper — Post 2816 of 3240
2019-05-19 00:38
1 like
A i naprawiłem chat, mam nadzieję.
#StandWithUkraine Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
a jak lub gdzie te nowa bete zainstalowac? bo mi to mowi ze jest nowa dostepna beta ale pod f11 nic niewidze
Narzędzia>zarządzanie programem>sprawdź dostępność aktualizacji
Happy hacking
tak tam bylam, pobralo sie, zainstalowalo, ale nadal chyba pisze ze jest nowa ale sproboje jeszcze raz wylaczyc i wlaczyc eltena.
pajper — Post 2820 of 3240
2019-05-19 00:58
1 like
[elten_2.3 27ba465] Elten 2.3 Beta 28 Date: Sun May 19 00:56:43 2019 +0200 49 files changed, 7540 insertions(+), 1685 deletions(-) create mode 100644 Client/core/GEM_JSON.rb create mode 100644 Client/core/GEM_STRSCAN.rb create mode 100644 Client/core/RI_OSTRUCT.rb create mode 100644 Client/core/RI_StringIO.rb delete mode 100644 Client/ext/agent.rbw create mode 100644 Client/ext/agent/agent.rb create mode 100644 Client/ext/agent/bass.rb create mode 100644 Client/ext/agent/dlls.rb create mode 100644 Client/ext/agent/eltenapi.rb create mode 100644 Client/locale/fr_FR/LC_MESSAGES/elten.po rewrite Client/locale/locale.dat (97%) create mode 100644 Server/forum_groups.php create mode 100644 Server/wn_agent.php Elten 2.3 Beta 28 # # On branch elten_2.3 # Your branch is up to date with 'origin/elten_2.3'. # # Changes to be committed: # modified: Client/core/Advanced.rb # modified: Client/core/Blog.rb # modified: Client/core/Changes.rb # modified: Client/core/Chat.rb # modified: Client/core/EAPI_Common.rb # modified: Client/core/EAPI_EltenAPI.rb # modified: Client/core/EAPI_EltenSRV.rb # modified: Client/core/EAPI_External.rb # modified: Client/core/EAPI_Form.rb # modified: Client/core/EAPI_Speech.rb # modified: Client/core/EAPI_UI.rb # modified: Client/core/Forum.rb # new file: Client/core/GEM_JSON.rb # new file: Client/core/GEM_STRSCAN.rb # modified: Client/core/Loading.rb # modified: Client/core/Login.rb # modified: Client/core/Main.rb # modified: Client/core/MainMenu.rb # modified: Client/core/Messages.rb # modified: Client/core/Polls.rb # new file: Client/core/RI_OSTRUCT.rb # new file: Client/core/RI_StringIO.rb # modified: Client/core/_Main.rb # deleted: Client/ext/agent.rbw # new file: Client/ext/agent/agent.rb # new file: Client/ext/agent/bass.rb # new file: Client/ext/agent/dlls.rb # new file: Client/ext/agent/eltenapi.rb # new file: Client/locale/de_DE/privacypolicy.txt # modified: Client/locale/en_GB/LC_MESSAGES/elten.po # new file: Client/locale/en_GB/privacypolicy.txt # new file: Client/locale/es_PA/privacypolicy.txt # new file: Client/locale/fr_FR/LC_MESSAGES/elten.po # new file: Client/locale/fr_FR/license.txt # new file: Client/locale/fr_FR/privacypolicy.txt # new file: Client/locale/fr_FR/readme.txt # new file: Client/locale/fr_FR/shortkeys.txt # modified: Client/locale/hr_HR/LC_MESSAGES/elten.po # new file: Client/locale/hr_HR/privacypolicy.txt # modified: Client/locale/locale.dat # modified: Client/locale/locale.list # modified: Client/locale/makelocale.rb # new file: Client/locale/pl_PL/privacypolicy.txt # modified: Client/locale/pt_BR/LC_MESSAGES/elten.po # new file: Client/locale/pt_BR/privacypolicy.txt # new file: Client/locale/ru_RU/privacypolicy.txt # modified: Server/agent.php # # Untracked files: # Server/forum_groups.php # Server/wn_agent.php #