Mam najnowszą betę, z jednej do drugiej zaktualizowało się bez problemu, ale dzieje się jedna rzecz, którą zauważyłam już w stabilce. Jeżeli przełączam się z Eltena na inne okno alt tabem i wracam do Eltena, to witają mnie powtarzające się na zmianę z różną prędkością dźwięki wchodzenia w menu i zamykania go. Muszę coś wcisnąć, żeby się Elten zreflektował i przestał tak robić. Jeżeli trzeba, to mogę nagrać problem i gdzieś tu wystawić.
"Dziś robota nie jest w cenie, dzisiaj liczy się myślenie."
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
U mnie jak dzisiaj odpaliłem to wariował, że się logował i minimalizował. Zrobiłem uruchom ponownie i poszło. Prubowałem z menedżerem zadań, ale menedżer nie chciał wspułpracować.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
W najnowszej becie u mnie klawisz f11 działa prawidłowo.
This site uses cookies to enhance your experience.