Oto propozycja z mojej strony: myślę, że można by było wprowadzić youtube do eltena, żeby odnowić stare dobre czasy, chodzi tu o funkcjonalność starego klango
Aha, i jeszcze jedno: możliwość zarządzania, czy ulubione mają być prywatne, czy publiczne. Sprostuję teraz tą sprawę: Proponuję wprowadzenie funkcji ulubione przy wyszukiwaniu w google i youtube.
Witam. Co tiu się odwaliłoo? Nie miałem najnowszej bety, odpalam eltena. Wystąpił krytyczny błąd, daję nie, uruchomiło sie poprawnie :D To i ja mam propozycję jak w klango. Ostatnio loguję się na nie bo potrzebna mi jest ta funkcja. Mówię tu o tzw ustawieniach alarmu, chciał bym módz mieć alarm w eltenie, bo nie znam programu który jest ogarnięty do tworzenia alarmu na dowolną godzinę.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Fakt zegarek przydałby się i jeszcze z taką zegarynką do ustawiania czyli oznajmianie czasu co 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 1godz. Taka funkcja żeczywiście by była dobra. Co do youtube niedziała. Gdy odtwarzam film jest specyficzny dźwięk i elten się restartuje
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Ej ej, spokojnie. Ja tu mam sugestię dla Dawida. Jak znajdziesz czas zrób coś, żeby się pojawiała informacja o nowych rzeczach w śledzonych wątkach, bo od pewnego czasu przestała się ona pojawiać.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
A forum nadal chyba nie iformuje o nowych wpisach w śledzonych. Przynajmniej mnie nie poinformowało po zaktualizowaniu.
Media, wchodzisz w nie i raz strzałka w prawo. Tam będzie.
Anna Frankowska
This site uses cookies to enhance your experience.